Διακοπή ρεύματος στους οικισμούς Άνω και Κάτω Ποταμιά, Σεβαστό, Κολχίδα, Καμπάνη, Μάνδρες, Καλίνδρια και Δοϊράνη

Γενικά /

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 8.5.19 θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Καλίνδρια – Δοϊράνη από τις 8 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Eπίσης ανακοινώνεται, ότι την Πέμπτη 9.5.19 θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Άνω και Κάτω Ποταμιά, Σεβαστό, Κολχίδα, Καμπάνη και Μάνδρες, από τις 8 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά στους κατοίκους των προαναφερθέντων οικισμών να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Υπηρεσία μόνο… για πρόστιμα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε εκτυπωτική μονάδα της ΒΙΠΕ Κιλκίς στο Σταυροχώρι. Σύμφωνα με καταγγελίες, αυτό θα μπορούσε […]

Το θέμα είναι…. το μετά

Δείτε τι κάνουν οι ευρωεκλογές και οι εγχώριες περιφερειακές εκλογές. Μέχρι και.. την επέτειο της γενοκτονίας εις βάρος του ποντιακού […]