Δευτεραθλητής ΚΔ Μακεδονίας στις παγκορασίδες ο Αίας

Αθλητισμός /

Αλλη μιάν επιτυχία προσέθεσε στο πετοσφαιρικό ενεργητικό του ο Αίας Κιλκίς.

Η ομάδα του των παγκορασίδων του ανεδείχθη δευτεραθλήτρια ΚΔ Μακεδονίας υποκύπτοντας στον τελικό μόνο στην αγωνιστικώς ανώτερη του Πιερικού με 3-0 σετ.

Περισσότερο απο την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου «μετρά» η διαπίστωση των δυνατοτήτων ραγδαίας εξέλιξης και λαμπρής πορείας και αυτής της «φουρνιάς» παικτριών, με όσες στελεχώνουν την σημερινή των κορασίδων αναμένεται να συγκροτήσουν στο εγγύς μέλλον μιάν αξιόλογη, ισχυρή και εξόχως ανταγωνιστική ομάδα γυναικών, επ ‘ αγαθώ όχι μόνο του συλλόγου, αλλά του κιλκισιώτικου πετοσφαίρου γενικότερα.

Τα σετ: 25-16, 25-13, 25-17

Η σύνθεση: Στ.Κώστογλου, Γεωργιάδου, Λυρτζή, Καναρίδου, Μωυσίδου, Ποπονίδου (αε), Μαρουλάσοβα, Καμπούρη, Κ.Εμμανουηλίδου, Β.Βαμβάκα, Ε.Βαμβάκα.

Περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]

Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]