Αξιομνημόνευτη πρωτοβουλία

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Το πόσο οργανωμένα και συστηματικά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον δήμο Παιονίας, και ιδιαιτέρως σε φορείς και οργανισμούς που η λειτουργία τους έχει μεγάλο και ιδιαίτερο αντίκτυπο στην ζωή και λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, απέδειξε για ακόμη μία φορά η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη με την επίσκεψή της την Τρίτη 9.4.19, στο διασυνοριακό κέντρο υγείας Πολυκάστρου.

Ένα κέντρο, που, με βάση τους υψηλούς αριθμούς επισκεψιμότητας και την συγκυρία της παρουσίας στην ευρύτερη περιοχή μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών, ακόμη και παρατύπων, η εύρυθμη λειτουργία του είναι επιτακτική ανάγκη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η κ.Καρβουνιάρη είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει και εκ του σύνεγγυς το έργο που καθημερινώς, μεθοδευμένα και συστηματικώς συντελείται, ώστε το κέντρο να ανταποκρίνεται στον ρόλο και την σημασία του. Παράλληλα, συζήτησαν μαζί για τις τρέχουσες θετικές εξελίξεις γύρω από την λειτουργία του, με προσθήκες στο δυναμικό του για την προσεχή διετία με την πρόσληψη ενός παιδιάτρου και ενός παθολόγου-ογκολόγου μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ και την επικείμενη πρόσληψη (μέσα στο προσεχές εξάμηνο) ενός ακτινολόγου και ενός παιδιάτρου, ως μονίμου προσωπικού, καθώς έχουν προκυρηχθεί οι θέσεις και, βεβαίως, τα της αρίστης συνεργασίας του κέντρου με την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Μία συνεργασία, για την συνέχιση και την περαιτέρω βελτίωση της οποίας δεσμεύθηκε, ότι θα συμβάλει, στο μέτρο που της αναλογεί, και η κ.Καρβουνιάρη.

Σίγουρα μια πρωτοβουλία αξιομνημόνευτη που δίνει και το στίγμα της ότι σε μια κοινωνία μέσα από το συλλογικό όφελος προκύπτει και το ατομικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Eν αναμονή

Δεν λέει να το βάλλει κάτω ο δήμος Ωραιοκάστρου στο ζήτημα το οποίο αφορά την διαμάχη του με την περιφερειακή […]

Φοβικό σύνδρομο

Δεν συνάδει με τον “πολιτισμό του ελληνικού λαού” (προσοχή, όχι τον “ελληνικό πολιτισμό”), κατά το υπουργείο εξωτερικών …της Ελλάδος, το […]

Δείτε ακόμα