Άλλο πνέυμα λειτουργίας

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Θετικά δείγματα γραφής για το πως αντιλαμβάνονται εκεί στην Αξιούπολη ενός θεσμικού οργάνου, όπως το τοπικό συμβούλιο, είχαν δώσει πριν καν εκλεγούν οι σημερινοί ιθύνοντες.

Δείγματα γραφής, που συνεχίσθηκαν στην πορεία με την ανάληψη των καθηκόντων τους όλο αυτό το διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων, υπό την προεδρεία του Κύρου Καλαβάζη, και κατέστησαν σαφέρστερα με αφορμή την “παρθενική” συνεδρίαση του συμβουλίου της κοινότητας Αξιούπολης την Παρασκευή 27.9.19. Μια συνεδρίαση η οποία σημαδεύτηκε θετικά από την οργάνωσή της και κυρίως από την μεγάλη προσέλευση κατοίκων της κωμόπολης της Αξιούπολης και του οικισμού της Πηγής και στην οποια έδωσε το “παρών” και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Παιονίας Κωστας Σιωνίδης, έχοντας την δυνατότητα να απαντησει αμέσως σε αρκετά από τα ζητήματα που έθεσαν, στην συνεδρίαση αρκετοί από τους δημότες.

Ανάμεσα στις απαντήσεις ξεχώρισαν σίγουρα αυτή, που αφορούσε στις μετατροπές στο έργο ανάπτυξης των δυο κεντρικών πλατειών της κομώπολης και της οδού που τις συνδέει και αυτή που σχετίζεται με την λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Σε οτι αφορά το πρώτο ζήτημα η είδηση είναι σίγουρα, οτι με βάση την νομοθεσία παρεμβάσεις στο έργο μπορούν να ξεκινήσουν απο τον προσεχή Ιούνιο και μετά, όταν θα έχει παρέλθει η τριετία από την επίσημη παραλαβή του έργου, και ότι αυτό, που σίγουρα θα επιδιωχθεί, θα είναι η λείανση του οδοστρώματος του κεντρικού πεζόδορομου.

Σε ότι αφορά στο δεύτερο οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά την στελέχωση των προβλεπομένων δημοτικών και λοιπών σχετικών επιτροπών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Eν αναμονή

Δεν λέει να το βάλλει κάτω ο δήμος Ωραιοκάστρου στο ζήτημα το οποίο αφορά την διαμάχη του με την περιφερειακή […]

Φοβικό σύνδρομο

Δεν συνάδει με τον “πολιτισμό του ελληνικού λαού” (προσοχή, όχι τον “ελληνικό πολιτισμό”), κατά το υπουργείο εξωτερικών …της Ελλάδος, το […]

Δείτε ακόμα

Η ΟΧΕ κήρυξε λήξη των πρωταθλημάτων

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) κήρυξε λήξασα την φετινή περίοδο των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών. Έτσι, […]