Τα 92α «γενέθλιά» της γιορτάζει η πόλη της Ροδόπολης Σερρών

Πολιτισμός /

Διήμερο εκδηλώσεων γιά τα 92α «γενέθλια» της Ροδόπολης Σερρών διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος «Η Πρόοδος».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

-Τετάρτη 1.8.18: Η ποντιακή επιθεώρηση που έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό «Ζωή και κότα …με χαβίτς και με κορκότα!».

Παίζουν ο Τάκης Βαμβακίδης, ο Αλεξης Παρχαρίδης και η παρέα τους και μας υπόσχονται μία παράσταση με πολύ γέλιο, μουσική και χορό. Ωρα έναρξης 20.30 το προαύλιο του δημοτικού σχολείου με εισιτήριο πέντε ευρώ.

-Παρασκευή 3.8.18: Ετήσιος θερινός χορός του συλλόγου. Οι φίλοι της παράδοσης θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τους Δημήτρη Καρασαββίδη και Δημήτρη Ξενιτόπουλο στους ποντιακούς ήχους, και τους Βαγγέλη Δημούδη στους ήχους της Θράκης και της Μικρασίας.
Θα διενεργηθεί κλήρωση γιά ταξίδι.

Περισσότερα

Εκδηλώσεις εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα διοργανώνει η εφορεία αρχαιοτήτων Κιλκίς

Από την εφορεία αρχαιοτήτων Κιλκίς δημοσιοποιήθηκε πρόγραμμα εκδηλώσεων εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, τις οποίες διοργανώνει εντός του τρέχοντος μηνός. […]

Δείτε ακόμα

Πράξη σεβασμού

Τιμητικό έπαθλο στον παλαίμαχο αλλά και πάντα ευρισκόμενο … «επί των επάλξεων» των πολιτιστικών και εκκλησιαστικών παραδόσεών μας άρχοντα πρωτοψάλτη […]