Εκπαίδευση

Επιτυχής συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς σε πρόγραμμα του «Νόησις»

Στο πρόγραμμα «Μία αρχή στα ΕΠΑΛ», που υλοποίησε κατά το σχολικό έτος 2020 – 21 το κέντρο διάδοσης επιστημών και μουσείο τεχνολογίας «Νόησις», συμμετέσχε το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Το σχολικό έτος 2020-21 το 1ο επαγγελματικό λύκειο (ΕΠΑΛ) Κιλκίς συμμετέσχε γιά τρίτη συνεχή χρονιά στην υλοποίηση της δράσης «Μία Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» (ΜΝΑΕ) του ΝΟΗΣΙΣ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις».

Το πρόγραμμα ΜΝΑΕ (με κωδικό MIS 5011051) είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι δαπάνες για το σύνολο των υποδράσεων καλύφθηκαν εξολοκλήρου από το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ». Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ήδη γίνει προβολή της δράσης σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο από τον Υπευθύνου Έργου του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν στο σύνολο των υποδράσεων που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια της δράσης «Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς δημιουργεί και το 2020-21».

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την ομάδα διαχείρισης του προγράμματος του «ΝΟΗΣΙΣ» για την υποστήριξη καθώς και την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κιλκίς για την συνεργασία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα