Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια Ελλάδας μαθητριών η Ε.Ζώτου στην σφυροβολία με 57,82μ

Εναν ακόμη «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» διακρίσεων και επιτυχιών του κιλκισιώτικου κλασικού αθλητισμού προσέθεσε η Ελένη Ζώτου.

Η μαθήτρια του λυκείου Καμπάνη ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ελλάδος στην σφυροβολία (σφύρα τριών κιλών) με καλύτερη βολή στα 57,82 μ., συντρίβοντας την ατομική επίδοσή της που ήταν 54,25μ.

Συγχρόνως συνέχισε την οικογενειακή παράδοση ως διάδοχος της αδελφής της Δήμητρας, που αναγκάσθηκε να διακόψει την διαφαινόμενη λαμπρή σταδιοδρομία της εξ αιτίας σοβαρού τραυματισμού.

Στους αγώνες των πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4.5.17, που διεξήχθησαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών διακρίθηκαν και δύο μαθητές του λυκείου Καμπάνη, και οι δύο επίσης στην σφυροβολία (σφύρα πέντε κιλών).
ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ - ΣΤΙΒΟΣ ΠΑΤΡΑ (ΑΓΟΡΙΑ) n
Ετσι, ο Μανόλης Καμτσικλής ανεδείχθη δευτεραθλητής Ελλάδας με 71,70μ. ενώ ο Κώστας Ζάλτος σημείωσε νέα ατομική επίδοση 67,80μ., καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Τέλος αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Μαρία Τοπούζη (2ου λυκείου Κιλκίς) έβδομη στην σφυροβολία με 50,85μ., Ευθύμης Μαλάτος (λυκειου Καμπάνη) δέκατος στην σφυροβολία με 45,82μ., και Δήμητρα Γιλτίδου (λυκείου Ν.Αγιονερίου) δέκατη στα 100μ. μετ’ εμποδίων.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]