Κοινωνία

Ο Θ.Ζώτος εξελέγη στο ΔΣ της πανελλήνιας ομοσπονδίας αιμοδοσίας

Διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της πανελλήνιας ομοσπονδίας αιμοδοσίας στην αίθουσα τελετών του υπουργείου υγείας στην Αθήνα. Συμμετέσχον αντιπρόσωποι από όλους τους συλλόγους αιμοδοτών της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων ο Κιλκισιώτης Θεολόγος Ζώτος που εκπροσώπησε τον τομέα αιμοδοσίας του ΕΕΣ Κιλκίς και ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των φορέων της χώρας αφού με τη ψήφο τους οι εκπρόσωποί τους τον ανέδειξαν στις πρώτες θέσεις του εννεαμελούς συμβουλίου:

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτούν οι
– Χρήστος Πρωτόπαπας ( Κόρινθος )
– Κωνσταντίνος Παπαδεογιώργος (Αθήνα)
– Θεολόγος Ζώτος ( Κιλκίς )
– Σπυριδούλα Παπαγιαννη (Αγρίνιο)
– Δέσποινα Ροδουσάκη (Κρήτη )
– Αθηνά Εξάρχου (Αθήνα )
– Ανδρέας Αδαμοπουλος (Πάτρα)
– Αναστάσιος Κοντακίδης (Αλεξανδρούπολη )
– Ευαγγελία Κλούρα (Άρτα)

Συγχαρητήριο

Το Δ.Σ. και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συγχαίρουν θερμά τον Θεολόγο Ζώτο για την εκλογή του στο κεντρικό διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ομοσπονδίας αιμοδοσίας (ΠΟΣΕΑ).

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28.5.16 στην αίθουσα τελετών του υπουργείου υγείας στην Αθήνα με τη συμμετοχή αντιπροσώπων αιμοδοτικών συλλόγων ανά την Ελλάδα.

Εμείς του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα με την βεβαιότητα ότι από σήμερα «ανοίγει» και μια νέα «σελίδα» στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]