Αθλητισμός

«Ζωντανές» πιθανότητες προαγωγής του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην γ΄εθνική

Γράφει ο Κώστας Ίντος

Σε διάστημα πέντε ημερών, με ισοπαλίες 2-2 στις έδρες της Αναγέννησης Επανωμής και του ΑΟ Χανιώτη, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για άνοδο στην γ΄ εθνική κατηγορία.

Ακολουθούν τα δύο συνεχείς εντός έδρας αγώνες με Μελιτέα Μελίτης και Εθνικό Γιαννιτσών, η προγραμματισμένη ανάπαυλα και ο «επίλογος» στην έδρα του ΓΑΣ Σβορώνου Κατερίνης.

Τριακόσιοι θεατές στο γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικήςς παρακολούθησαν μία δραματική αναμέτρηση.

Οι υποδείξεις της διαιτήτριας Μυλοπούλου και των βοηθών Δεδονάκη και Γεωργαντέλη του συνδέσμου Καβάλας, καθόρισαν το αποτέλεσμα, υποχρεώνοντας σε άδικη ισοπαλία τους φιλοξενούμενους.

Στο 25΄ο Βενιαμίν Αγαθαγγελίδης, από την μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλλα πάνω στον τερματοφύλακα Νεκτάριο Ταμπό.

Στο 30΄ ο Σάββας Χατζηασλανίδης με πλασέ το 0-1.

Στο 34΄αστοχία σε τετ-α-τετ του Κώστα Σκέμπι.

Στο 39΄αστοχία σε τετ-α-τετ του Ιωακείμ Χατζηϊγνατιάδη.

Στο 45΄ο Βενιαμίν Αγαθαγγελίδης με πέναλτυ το 2-2.

Στο 48΄αμφισβητούμενο πέναλτυ, με την μπάλλα να «χτυπά» στην πλάτη του Μπάμπη Μαυροκεφαλίδη. Το αξιοποίησε ο Ιωακείμ Χατζηϊγνατιάδης γιά το 1-2.

Στο 70΄, σε μακρινό σουτ του Γιώργου Αλέξη, η μπάλλα «βρήκε» στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε στο έδαφος. Η διαιτήτρια παρέμεινε ακίνητη. Ο βοηθός «πήρε» την φάση «επάνω του», δείχνοντας σέντρα, θεωρώντας ότι η μπάλλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κώστας Σκέμπι σημείωσε τέρμα με πλασέ. Το τέρμα χρεώθηκε στον αρχικό πρωταγωνιστή Γιώργο Αλέξη, για το 2-2.

Στο 95΄ο Σπύρος Ματεντζίδης με πλασέ σημείωσε τέρμα γιά τον ΠΑΟΚ. Η διαιτήτρια έδειξε σέντρα, αλλά υπερίσχυσε η υπόδειξη του βοηθού για επιθετικό φάουλ, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.

Οι συνθέσεις:
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗ (Γιώργος Καδόπουλος): Ταμπός, Μπίμπα (58΄Λαμάι), Πάτσι (58΄Αλέξης), Σαμπάνης (58΄Βασιλόπουλος), Μπατακόιας, Πολυζωίδης, Κανάνι, Μπεγλής, Σκέμπι, Λευκαρίτης (46΄ Βελλίνης-88΄ Παχούμης), Χατζηιγνατιάδης.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Τόνι Γκονζάλες-Κώστας Ιωαννίδης): Κυριακίδης, Ρουστέμ, Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης (60΄Αβραμίδης), Ματεντζίδης, Μουτεσίδης, Τσολακίδης, Παυλίδης (65΄Ελευθεριάδης), Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Ρεμπετσιώτης.

Τα πλήρη αποτελέσματα
Εθνικός Γιαννιτσών-Σβορώνος 1-0
Τριπόταμος-Μελιτέας Μελίτης 5-0
Χανιώτης-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-2
Δεν αγωνίσθηκε η Επανωμή

Πρωταρχικό κριτήριο στην κατάταξη αποτελεί ο γενικός συντελεστής τερμάτων. Προβιβάζονται στην γ’ εθνική κατηγορία οι τρεις πρώτοι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγωνιστική)
1.Τριπόταμος 7-1 6
2. Σβορώνος 8-2 4
3.Επανωμή 4-3 4
4.Εθνικός Γιαννιτσών 3-3 4
5.Χανιώτης 3-3 2
6.ΠΑΟΚ Κρηστώνης 5-6 2
7.Μελιτέας Μελίτης 1-13 1

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Μελιτέας Μελίτης
Επανωμή-Χανιώτης
Εθνικός Γιαννιτσών-Τριπόταμος
Δεν αγωνίζεται ο Σβορώνος

Οι «εκτελεστές»

5 τέρματα: Αντώνης Γιόνδης (Τριπόταμος).

3 τέρματα: Νίκος Κυπαρίσσης (Σβορώνου),Νίκος Πανιτσίδης (Επανωμής).

2 τέρματα: Δημήτρης Κυρτέγος (Σβορώνου), Ιωακείμ Χατζηϊγνατιάδης (Χανιώτη).

Βενιαμίν Αγαθαγγελίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης) 

1 τέρμα: Σωτήρης Μπαλάφας (Τριποτάμου), Ρεντόν Μπουλάρι (Τριποτάμου), Αλέξανδρος Καρτσαμπάς (Σβορώνου), Δημήτρης Ζώβληκας (Σβορώνου), Κώστας Μπαλασάς (Επανωμής), Δημήτρης Λιτοβολής (Εθνικού Γιαννιτσών), Γιώργος Χριστοφόρου (Εθνικού Γιαννιτσών), Νίκος Κυργερίδης (Εθνικού Γιαννιτσών), Γιώργος Αλέξης (Χανιώτη), Γιώργος Τσολακίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης), Δημήτρης Ευθυμιάδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης), Σάββας Χατζηασλανίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης), Γιάννης Τσίτσης (Μελίτης).

Γιά λογαριασμό του Σβορώνου ένα αυτοτέρμα από τον Γιάννη Τσίτση της Μελίτης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]