Ζωηρό το ενδιαφέρον γιά τα εκπαιδευτικά προγράμματα της βιβλιοθήκης του Κιλκίς

Κοινωνία /


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Κιλκίς τα εκπαιδευτικά προγράμματα με νηπιαγωγεία και σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο και θα συνεχιστούν έως τον Μάιο του 2015. Μέχρι στιγμής 24 τμήματα έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των τμημάτων που έχουν δηλώσει συμμετοχή ξεπερνά τα εκατό.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στην βιβλιοθήκη τις πρωινές ώρες κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή και απευθύνονται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. «Το γεύμα των λύκων» απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου, «Η γάτα κουμπάρα» σε μαθητές α’ και β’ δημοτικού, «Μισέλ, το πρόβατο που δεν είχε καθόλου τύχη» σε παιδιά γ’ και δ’ δημοτικού και «Η πρώτη επιστολή» σε μαθητές  ε’ και στ’ δημοτικού. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν ανάγνωση παραμυθιού, παιχνίδια με στόχο την κατανόηση του κειμένου, δημιουργική γραφή, χορό και τραγούδι.

Παράλληλα συνεχίζονται για όλο τον Δεκέμβριο κάθε Τρίτη και Τετάρτη απόγευμα διάφορες χριστουγεννιάτικες δράσεις στις οποίες συμμετέχουν παιδιά από 3,5 έως 12 χρονών με προεγγραφή.

Περισσότερα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα