Αθλητισμός

Χάλκινη η Ζωή Παπανικολάου του Αία με 40.70μ. στη δισκοβολία

Με μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση της 19χρονη Ζωής Παπανικολάου, επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Νέων Ανδρών & Γυναικών, που έγινε μέσα σε συνθήκες καύσωνα, το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας η ομάδα στίβου του Αίαντα Κιλκίς.

Το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δισκοβολίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών στη Λάρισα κατέκτησε το πρωί του Σαββάτου η Ζωή Παπανικολάου αθλήτρια του Αίαντα Κιλκίς προσθέτοντας ένα ακόμη μετάλλιο για τον κλασικό αθλητισμό.

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παυλίδη με βολή στα 40.70 μέτρα κατατάχθηκε τρίτη και συνέχισε τις επιτυχίες των τελευταίων μηνών ( Πάτρα 41.91μ, Σέρρες 41.11μ.), ενω με την εμφάνισή της έδωσε πολλές υποσχέσεις τόσο για την περαιτέρω εξέλιξή της όσο και για την πορεία της στην κατηγορία νέων γυναικών. Και τούτο διότι σε αυτήν θα ανήκει και τις επόμενες τρεις χρονιές καθώς φέτος διανύει την τελευταία στην κατηγορία των νενανίδων.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]