Πολιτική

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός στα χειρουργεία και στην ανάνηψη στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Ενώ η παραλαβή του υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνεχίζεται από το νοσοκομείο Κιλκίς, την πρώτη εβδομάδα του τρέχοντος μηνός εξοπλίστηκαν πλήρως τόσο τα χειρουργεία όσο και τα τμήματα ανάνηψης στην νέα τρίτη πτέρυγα του νοσοκομείου μας.

Χειρουργικοί προβολείς τύπου LED’s, υπερσύγχρονες τράπεζες ανάνηψης, «μόνιτορ» και διαθερμίες, όλα, κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων κατασκευής, εγκαταστάθηκαν πλέον στις καινούργιες χειρουργικές αίθουσες, και εντός των προσεχών ημερών θα τεθούν και επίσημα στην υπηρεσία των πολιτών.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ 1Αναφερόμενα στο θέμα, στελέχη του νοσοκομείου, απαντώντας σε σχετικες ερωτήσεις, δήλωσαν σε γενικές γραμμές τα εξής:
«Δεν θα αποτελούσε υπερβολή εάν σημειώναμε ότι τα νέα χειρουργεία του νοσοκομείου μας αποτελούν υπόδειγμα στον ελληνικό νοσοκομειακό χώρο, μια που το μεγαλύτερο τμήμα αυτού του υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, τοποθετείται για πρώτη φορά σε ελληνικό νοσηλευτικό ίδρυμα, στο νοσοκομείο της πόλης μας. Έτσι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που στελεχώνουν το ίδρυμα θα έχουν στα χέρια τους τον πλέον επαρκή εξοπλισμό αυξάνοντας θεαματικώς το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας καθώς ο νέος αυτός εξοπλισμός θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και στην παροχή αποτελεσματικότερης ιατρικής φροντίδας.

Η διοίκηση, οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς αναγνωρίζοντας την σημασία και τον ρόλο των μονάδων υγείας του νομού μας, αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο πόρο ώστε να υλοποιούνται έργα στο νοσοκομείο, με αποκλειστικό γνώμονα την επιτέλεση του σκοπού του που δεν είναι άλλος από την προστασία και την βελτίωση των συνθηκών υγείας των συμπολιτών μας».

Χειρουργεία Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας: Παραμένουν σε πλήρη λειτουργία
Σε πλήρη λειτουργία παραμένουν τα χειρουργεία του γενικού νοσοκομείου-κέντρου υγείας Γουμένισσας, εκεί που έως πριν λίγο καιρό η πρώην διοίκηση της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Κιλκίς μεθόδευε την αναστολή της.

Την συνέχισή της εξασφαλίζει η απόσπαση αναισθησιολόγου από το νοσοκομείο της Λήμνου, ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα την προσεχή Δευτέρα 17.11.14.
Πρόκειται γιά τον καταγόμενο από τα Μεγάλα Λιβάδια Μιχαήλ Μηνά.

Υπενθυμίζεται, ότι γιά την συνέχιση της λειτουργίας των χειρουργείων του ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας είχε δεσμευθεί προσωπικώς ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο ίδρυμα.

Τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά την εξέλιξη και έπλεξαν το εγκώμιο του κ. Γρηγοράκου κάνοντας λόγο γιά συνέπεια μεταξύ εξαγγελιών και έργων.

Περισσότερα

Κιλκισιώτικη «σφραγίδα» στην προεδρεία και δράση της συνομοσπονδίας μεταναστευτικών οργανώσεων Γερμανίας

Στον διάλογο, στον οποίο προσκάλεσε τους φορείς πολιτών προερχομένων από μετανάστευση η καγκελαρία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, στο Βερολίνο, […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας