Γενικά

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του σταδίου Πολυκάστρου

Από τον δήμο Παιονίας εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου συνεχίζεται με την υπογραφή του συμφωνητικού ανάθεσης έργου, 31η Μαίου 2022, μεταξύ των Κωνσταντίνου Σιωνίδη με την ιδιότητα του δημάρχου Παιονίας, Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη με την ιδιότητα της προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Παιονίας και της Κ.Ιωαννίδης Α.Τ.Ε. δ.τ. Πιλάγας Α.Τ.Ε. για τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου με δαπάνη εργασιών 135.265,72€.

Με το έργο αυτό, αναβαθμίζονται σημαντικά οι υποδομές στο στάδιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του νομού Κιλκίς προς όφελος των αθλούμενων και των κατοίκων.

Η διοίκηση του δήμου, παρότι ο συμβατικός χρόνος υλοποίησης που προβλέπεται στο συμφωνητικό είναι οκτώ μήνες, ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία του έργου να το ολοκληρώσει συντομότερα ώστε να λειτουργήσει κατά την χειμερινή περίοδο που νυχτώνει νωρίς”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]