Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Από τις καλύτερες

Θυμάστε το σχόλιο, που είχαμε δημοσιεύσει πριν από μερικούς μήνες, για την γνωστή στο διεθνές κοινό δημοσιογράφο ειδική στα θέματα οινολογίας και γευσιγνωσίας κρασιών Τζούλια Χάρντιγκ, που αρθρογραφεί στο παγκοσμίας φήμης περιοδικό «Οίνος και Αποστάγματα»;

Και η οποία είχε μείνει πραγματικά μαγεμένη από το ξινόμαυρο της Γουμένισσας, όταν επισκέφθηκε μαζί με συνάδελφό της την περιοχή ονομασίας προέλευσης οίνου της περιφερειακής μας ενότητας;

Ε, λοιπόν, από την εν λόγω δημοσιογράφο ζητήθηκε από μέρους του Βασίλη Ιωαννίδη, του υπευθύνου για τα θέματα αμπέλου της τοπικής διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής, και «ψυχή» του προσφάτως εκδοθέντος, από πλευράς της περιφερειακής μας ενότητας, βιβλίου «Αμπελώνας Κιλκίς» η άποψή της επ’αυτού.

Νομίζω ότι αυτό, που ουσιαστικώς έχει αξία να αναφέρω, είναι τα όσα η ίδια αναγράφει στο ξεκίνημα του e-mail, που απέστειλε στον κ.Ιωαννίδη, επισημαίνοντας ότι πρόκειται γιά μιάν έκδοση «από τις καλύτερες οδηγούς που έχει συναντήσει στην πορεία της για μια συγκεκριμένη περιοχή, (όπως της Γουμένισσας), σε μια συγκεκριμένη στιγμή του χρόνου».

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Στο αυγοτσούγκρισμα του συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου

Και εδώ ξεχωριστοί οι Έλληνες

«Καλπάζει» πραγματικά σε παγκόσμιο επίπεδο η νόσος του αλτσχάϊμερ και των συγγενών διαταραχών, καθώς πέραν των άλλων έχει ανέβει αισθητά […]

Δείτε ακόμα

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκη- Σερρών στους κόμβους του Αγ.Χαραλάμπους και της Αγ.Παρασκευής

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης–Σερρών στους κόμβους του Αγ.Χαραλάμπους και της Αγ.Παρασκευής εκτελούνται από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης […]