Αθλητισμός

«Χρυσοί» πανελληνιονίκες οι Δ.Τουλκερίδης και Ρ.Παπαδοπούλου

Συνεπής στα «ραντεβού» με… πανελλήνιες διακρίσεις-επιτυχίες παραμένει ο Καραγιάννης Ευρώπου.

Ο κορυφαίος αυτήν την περίοδο σύλλογος πάλης του Κιλκίς έκανε αισθητή την παρουσία του και στα πανελλήνια πρωταθλήματα ελευθέρας πάλης παίδων και κορασίδων, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 10 και 11.2.18, στην ολυμπιακή αίθουσα πάλης Άνω Λιοσίων Αθηνών.

Επί συνόλου έξι συμμετασχόντων στελεχών ο Καραγιαννίδης έφτασε στον εντυπωσιακό απολογισμό των δύο χρυσών και ενός χάλκινου μεταλλίων, μιάς πέμπτης θέσης και δύο ελπιδοφόρων παρουσιών.

τουλκεριδης παιδων

Πρωταθλητές Ελλάδος ανεδείχθησαν οι Δημήτρης Τουλκερίδης στα 110κ. και η Ροδοθέα Παπαδοπούλου στα 65κ., κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Τριταθλητής Ελλάδος, ανεδείχθη ο Παναγιώτης Δημητριάδης στα 60κ., κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Την τιμητική όσο και βαθμολογούμενη πέμπτη θέση κατέλαβε ο Αθανάσιος Μπραγκατζής στα 92κ., ενώ ελπιδοφόρα υπήρξε η παρουσία των Ιορδάνη-Μάριου Μπεαζίδη στα 80κ. και του Αστερίου Λαλιώτη στα 71κ.

ΠΑΙΔΩΝ 2018 2

Υπενθυμίζεται, ότι προπονητής όλων αυτών των φερέλπιδων στελεχών του Καραγιάννη είναι ο δις τριταθλητής κόσμου Θεοδόσιος Παυλίδης, τον οποίο προσφάτως τίμησε η ομοσπονδία πάλης τόσο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 όσο και για την προσφορά του στο άθλημα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα