Αθλητισμός

Με ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο επέστρεψε από την Καβάλα ο Σ.Παρασκευάς

Στην Καβάλα διεξήχθη το Σάββατο 11.7.20 ο Α΄ όμιλος του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Κ16.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης ημέρας των αγώνων ο Σταμάτης Παρασκευάς κερδίζοντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Η αρχή για τον αθλητή του Φίλιππου Μισαηλίδη έγινε στο άλμα σε ύψος όπου ο νεαρός άλτης έφτασε με ευκολία στο 1,68 και τη 2η θέση στο αγώνισμα έχοντας κάποιες πολύ καλές προσπάθειες που δείχνουν ότι έχει προοπτικές για υψηλότερες «πτήσεις» πάνω από τον πήχη.

Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς περιθώρια ξεκούρασης ξεκίνησε το άλμα τετραπλούν.

Ο Παρακευάς ήταν το μεγάλο φαβορί βάσει επίδοσης αλλά ξεκίνησε με δύο άκυρες προσπάθειες. Στην τρίτη του προσπάθεια πέτυχε μεγάλο άλμα στα 15,86μ. σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του, 15,30μ., και δείχνοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης για τον νικητή του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι θα κέρδιζε και με τις επιδόσεις των υπόλοιπων αλμάτων του που ήταν σταθερά σε καλό επίπεδο δείχνοντας ότι ήταν έτοιμος για τους αγώνες.

Ο αθλητής του Γ.Α.Σ.Κ. θα είναι και του χρόνου στην κατηγορία Κ16 και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο βρισκόμενος ήδη στους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας στην ηλικία του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς