Πολιτική

Τα ονόματα των υποψηφίων με τη Χρυσή Αυγή στο νομό

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τους υποψήφιούς της για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ενώ, το ακροδεξιό κόμμα κατεβαίνει σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Το σύνολο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (περιλαμβανομένων και των εγκλείστων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού) έχει περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο Νικ. Μιχαλολιάκος θα είναι υποψήφιος στην Α΄και στην Β΄Αθήνας, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας θα είναι (και πάλι) ο Χρ. Παππάς.

Οι χρυσαυγίτες κατεβάζουν υποψήφιους σ΄όλες τις εκλογικές περιφέρειες και στα ψηφοδέλτιά τους περιλαμβάνονται αξιωματικοί ε.α., σεκιουριτάδες, μία υπάλληλος καθαριότητας, ένας άνεργος, αλλά και γιατροί, χρηματιστές, επιχειρηματίες (ορισμένους ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων τους αποκαλεί επιχειρηματίες), πολιτικοί μηχανικοί, συνδικαλιστές, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχοι, υπάλληλοι ντελίβερι, δικηγόροι, νοικοκυρές κτλ.

Υποψήφια στην Β΄Αθήνας θα είναι η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια (που παρουσιάζεται στα ψηφοδέλτια ως επιχειρηματίας) καθώς και η Γερμενή- Χρήστου Ευγενία σύζυγος του προφυλακισμένου βουλευτή Γ. Γερμενή. Η κυρία Γερμενή εμφανίζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας, ως νοσηλεύτρια, ως διεθνολόγος και ως περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή.

Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται και δύο τρεις δημοσιογράφοι καθώς και ο Αρ. Σπίνος (διευθυντής της Εφημερίδας «Ακρόπολη». Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι πλην του Χρ. Παππά ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Δ. Σαρατσιώτης , ο χειρουργός Δ. Δολτσινιάδης και ο ταξίαρχος ε.α. Δ. Παπαεμμανουήλ.

Στο νομό Κιλκίς υποψήφιοι είναι:

Κεϊτζή Μαρία,
ελεύθρη επαγγελματίας

Παπαδόπουλος Αντώνιος
, ελεύθερος επαγγελματίας

Πετρίδου Άννα, αγρότισσα

Σταμπουλής Ιωάννης, τεχνολόγος γεωπόνος

Χατζησάββας Χρήστος, προγραμματιστής Η/Υ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]