Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν «ντρέπεται» γιά την καταγωγή της

Είναι ήδη δημόσιο πρόσωπο ως αναγνωρίσιμη ηθοποιός.

Μία από τις ιδιοτροπίες τέτοιων ανθρώπων είναι το… να απαξιώνουν τον τόπο καταγωγής τους και να «ντρέπονται» γι’ αυτόν, ιδίως αν είναι μικρός, μόλις «πιάνονται» με τα «μεγάλα» και τα «μεγαλεία», δηλώνοντας ως τόπο καταγωγής κάποιον, που… «λάμπει περισσότερο»

Όμως, όπως συμβαίνει με όλους τους κανόνες, και αυτός επιβεβαιώνεται και από εξαιρέσεις.

Μία από τις λαμπρές τέτοιες εξαιρέσεις και η περίπτωση του σχολίου, δηλαδή η Χρύσα Παππά.

Η οποία, όποτε ευκαιρίας δοθείσης ερωτάται γιά τον τόπο καταγωγής της, απαντά αβίαστα και απερίφραστα: «Από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μουριών».

Αυτό έκανε και στην παράσταση που δόθηκε στο Κιλκίς “Σέρρα” την Παρασκευή 17.5.24 με την ηθοποιό να δηλώνει επί σκηνής ότι στο χώρο του συνεδριακού κέντρου που ήταν ασφυκτικά γεμάτος βρίσκονται και οι νονοί της.

Όπως ακριβώς στο απώτερο παρελθόν ο εκ των κορυφαίων ηθοποιών μας Διονύσης Παπαγιαννόπουλος απαντούσε αβίαστα και απερίφραστα στο ίδιο ερώτημα «από το Διακοφτό Αχαΐας».

Σε σχέση με αυτήν την παράμετρο η Χρύσα Παππά, η Χρύσα του Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς, κερδίζει δικαιωματικά θέση στα παραδείγματα «επωνύμων» ανθρώπων προς μίμησιν.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα