Αθλητισμός

Στα «χρώματα» του ΓΑΣΚ το τρίαθλο παγκορασίδων β’


Με την απόλυτη κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς στην κατηγορία των παγκορασίδων τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν την Παρασκευή 8.5.15 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, οι αγώνες της β΄φάσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων συνθέτων αγωνισμάτων (τριάθλων) παμπαίδων β’ και παγκορασίδων β’ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.
Στον όμιλο του Κιλκίς έλαβαν μέρος τα σωματεία που διαθέτουν ενεργά τμήματα στίβου στον νομό Κιλκίς με ομάδες αθλητών και αθλητριών με τον ΓΑΣ Κιλκίς να υπερισχύει ξανά, όπως και στην α’ φάση, με χαρακτηριστική άνεση στις παγκορασίδες, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της πολύ υψηλής ποιότητας του προπονητικού δυναμικού που διαθέτει.
Στο τρίαθλο των παγορασίδων β’ οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κατέλαβαν τις πρώτες τέσσερις θέσεις στην γενική βαθμολογία ενώ ο ΓΑΣΚ είχε οκτώ αθλήτριές του στην πρώτη δεκάδα της συνολικής κατάταξης.
Στην ατομική κατάταξη 1η ήταν η Μαρία Ντουμανίδου , στην 2η ισοβάθμησαν οι Φανή Αβράμογλου με την Ελένη Λέφα , ενώ στην 3η θέση κατατάχθηκε η Βικτώρια Κυριάκου. Ακολούθησαν 6η η Νικολέτα Παιταρίδου, 8η η Αναστασία Μαβίδου, 10η η Σταυρούλα Δελήπαλτα, 12η η Ουρανία Ακριτίδου, 13η η Δέσποινα Παπαδοπούλου και 16η η Ζωή-Αγάπη Σφήκα.
Στο τρίαθλο των παμπαίδων β’ οι αθλητές του ΓΑΣΚ είχαν μια 8η θέση με τον Π. Παρδάλη, ενώ 12ος ήταν ο Νίκος Μουτσουρίδης, 14ος ο Θανάσης Αθανασιάδης, 18ος ο Στέφανος Καραπαναγιωτίδης και 27ος ο Αλέξανδρος Αλερού, ο οποίος αγωνίστηκε τραυματισμένος για να βοηθήσει την προσπάθεια των συναθλητών του και του αξίζουν ιδιαίτερα πολλά συγχαρητήρια για το ομαδικό πνεύμα που επέδειξε.
Στην ομαδική βαθμολογία των παγκορασίδων βο ΓΑΣ Κιλκίς κατετάγη πρώτος με 173 βαθμούς με δεύτερο τον Αίαντα Κιλκις με 61 και τρίτο τον ΓΣ Μανδρών με 53.
Στην ομαδική βαθμολογία παμπαίδων ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν τρίτος με 63 βαθμούς με πρώτο τον ΓΣ Μανδρών με 126 και δεύτερο τον Αίαντα Κιλκις με 85.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα