Η χριστουγεννιάτικη συναυλία του συλλόγου «Πέτρος ο Γλυκύς»

Γενικά /

Την Κυριακή 20.12.15 θα πραγματοποιηθεί στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς η πανηγυρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς», με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Τα μέλη της χορωδίας του συλλόγου, που απαρτίζεται από ιεροψάλτες των ενοριών της μητροπολιτικής περιφέρειας και σπουδαστές του τμήματος βυζαντινής μουσικής του Πολυάνειου ωδείου Κιλκίς, θα προσπαθήσουν, υπό την καθοδήγηση του χοράρχη Δημοσθένη Κουσκούκη, να αποδώσουν τους εκκλησιαστικούς ύμνους του Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα – Περιτομή – Θεοφάνεια) και να μεταφέρουν το μήνυμα της ενανθρωπήσεως του Χριστού μέσα από τα υμνολογικά τροπάρια της Εκκλησίας μας. Επίσης, ο διαπρεπής και λόγιος διδάσκαλος κ. Δημήτριος Νατσιός θα προλογίσει την εκδήλωση η οποία τελεί υπό την αιγίδα του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]