Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο λυγερό έλατο από τα Κρούσια στην “καρδιά” του Κιλκις

Από την ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου της τοπικής κοινότητας Αγίου Μάρκου – Αγίου Αντωνίου Αθανάσιο Σεφερίδη αλιεύσαμε το παρακάτω κείμενο και της φωτογραφίες:

“Αυτήν την δύσκολη χρονιά, ως τοπική κοινότητα Αγίου Μάρκου-Αγίου Αντωνίου, και κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμοδίους του δήμου, αδράξαμε την ευκαιρία, που μας δόθηκε,ώστε να δωρισουμε στον δήμο Κιλκίς ένα “χριστουγεννιάτικο” έλατο.

Το συγκεκριμένο δέντρο υλοτομήθηκε απο τον τόπο – χωριό καταγωγής του δημάρχου μας, και σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως εχει ήδη στηθεί και στολίζει την “καρδιά” της πόλης μας, την πλατεία Λατσιών του δημαρχείου Κιλκίς.

Η κοπή του δέντρου καθώς και η μεταφορά του, πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου με έξοδα της οικογενειακής επιχείρησης “Καυσόξυλα Σεφερίδης”.

Τίποτε, όμως, από τα παραπάνω δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς την έγκριση και άδεια του Ανέστη Αθανασιάδη, κατοίκου της τοπικής κοινότητας Αγίου Μάρκου, ο οποίος έδωσε την άδειά του, ώστε να υλοτομηθεί η ελάτη από την οικία του. Του οφείλουμε λοιπον ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Κύριε δήμαρχε, αυτή μας η κίνηση τονίζει το μεγάλο ευχαριστώ, όπου αναφέρεται στην στήριξη σας στα απομακρυσμένα μας χωριά. Το αναγνωρίζουμε και σας ευχαριστούμε πολύ.

Οι συγχωριανοί και συντοπίτες σου, στεκόμαστε πάντα δίπλα σου στο λειτούργημα σου σε αυτούς ειδικά τους χαλεπούς καιρούς”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]