Κοινωνία

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδικών σταθμών του δήμου Κιλκίς

Το χαρμόσυνο άγγελμα της γέννησης του Θεανθρώπου γιόρτασαν την παραμονή των Χριστουγέννων η διοίκηση και τα στελέχη του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Κιλκίς μαζί με τους γονείς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών.

Η παιδική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ”Θέατρο” και περιελάμβανε όλα όσα ένα παιδί μπορεί να επιθυμήσει: Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια συντροφιά με τον Αη – Βασίλη και τον Μίκυ Μάους, χριστουγεννιάτικα γλυκά, ζαχαρωτές λιχουδιές και αναψυκτικά.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝΗ πρόεδρος του Οργανισμού Αικατερίνη Γιαννακούλα- Ζιούτα ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους. Απευθυνόμενη στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς του δήμου Κιλκίς.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια διαδέχθηκε στη συνέχεια η παράσταση κουκλοθεάτρου ”Χριστούγεννα στο δάσος”,που έδωσαν οι εκπαιδευτικοί Γεωργία Λιλίτσα και Παρασκευή Παναγιωτίδου, την οποία παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον γονείς και παιδιά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]