Προτάσεις

Χριστουγεννιάτικες απολαύσεις από τον «Φούρνο του Παντελή» στο Κιλκίς

Βρίσκεται στο κέντρο του Κιλκίς (21ης Ιουνίου 69) και προσφέρει πλήθος… γευστικών απολαύσεων.

Η πρόσκληση εν όψει των Εορτών… τα «λέει όλα»:

« … Η πιό μαγική περίοδος της χρονιάς πλησιάζει, και μία «Παραμυθούπολη» σε περιμένει στο κέντρο του Κιλκίς, και συγκεκριμένα στον «Φούρνο του Παντελή»:

Μπισκοτόσπιτα, μπισκοτόδεντρα, κεκ, μελομακάρονα και πολλά ακόμη γλυκάκια με χριστουγεννιάτικη διάθεση «κλέβουν» την καρδιά μικρών και μεγάλων.

Εκείνοι σε προσκαλούν σε ένα «ταξίδι» εικόνων και γεύσεων, ο «Φούρνος του Παντελή» σας προσκαλεί σε μία γιορτή γιά τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Με χριστουγεννιάτικη μουσική, πολλά εδέσματα και glühwein (γκλυχβάιν= ζεστό, αρωματισμένο κρασί)…»

Πολλοί συμπολίτες είχαν την ευκαιρία, την Παρασκευή 3.12.21, να διαπιστώσουν, ότι η πραγματικότητα είναι πολύ πιό ευχάριστη, «γευστική» και ελκυστική από… το περιεχόμενο της πρόσκλησης!

Ήταν γιά τους περαστικούς μία… «γλυκειά» εμπειρία, καθώς απόλαυσαν ξεχωριστά παρασκευάσματα, υποκύπτοντας με ευχαρίστηση σε γευστικούς… «πειρασμούς» και απολαμβάνοντας συγχρόνως μία καθ’ όλα εορταστική ατμόσφαιρα, για την οποία φρόντισε με μεράκι, όπως και για όλα τα άλλα, η Ελένη η ιδιοκτήτρια.

Σε καιρούς τόσο χαλεπούς σαν τους σημερινούς, με την πανδημία και την οικονομική κρίση να μετατρέψει την ζωή σε «έρημο», τέτοια δρώμενα αποτελούν «οάσεις», που δίνουν «ανάσες» στην δοκιμαζόμενη κοινωνία και αφήνουν «παράθυρο» στην ελπίδα και αισιοδοξία.

Ελένη Συγκουρίδου
21ης Ιουνίου 69, Κιλκίς – Μεγάλη Βρύση, Κιλκίς
Facebook: Ο φούρνος του Παντελή
Instagram: fournostoupanteli

Περισσότερα
Δείτε ακόμα