«Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» και φέτος από την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Κοινωνία /

Την θεσμική της εκδήλωση αλληλεγγύης και αγάπης, με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για εκτή συνεχή χρονιά διοργανώνει τα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», με σκοπό να μοιράσει αγάπη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια των συμπολιτών τους. Έτσι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου θα βρισκόμαστε επί του πεζοδρομημένου τμήματος της οδού 25ης Μαρτίου, για να συλλέξουμε ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια και σχολικά είδη με σκοπό να ενισχύσουμε συλλόγους και φορείς της πόλης μας.

Επίσης φέτος σας καλούμε όλους για να στολίσουμε παρέα το δέντρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς βοηθώντας το σύλλογο «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος». Για κάθε «αστέρι της ευχής», που θα τοποθετείται στο δέντρο μας, εμείς θα δίνουμε δύο ευρώ στον σύλλογο που πραγματοποιεί ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την τελευταία ημέρα του χρόνου για να γίνουμε μια παρέα και να μοιράσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας.
Ελάτε να μεγαλώσουμε το χαμόγελο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ποιόν “τιμά”;

Στάση λεωφορείου, και μάλιστα από τις ιστορικες, ή… εστία ρύπανσης; Κάποιος από τα αρμόδια όργανα του δήμου Κιλκίς μπορεί να […]