Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά λειτουργεί στο ΕΕΕΕΚ Κιλκίς


Από το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς, ανακοινώθηκε, ότι λειτουργεί σ’ αυτό χριστουγεννιάτικη εορταγορά δημιουργιών αποκλειστικώς από τα εργαστήρια του σχολείου, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά σχολικού λεωφορείου. Οι τιμές κυμαίνονται απο ένα μέχρι τρία ευρώ. Ισχύουν και παραγγελίες στατηλέφωνα 23410.29461 και 23410.75340.
Στην προκειμένη περίπτωση ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει, ότι στο πλαίσιο αυτής της εορταγοράς διατίθενται ποικίλες δημιουργίες και κατασκευές των ιδίων των μαθητών του ΕΕΕΕΚ. Αυτό, σε συνδυασμό με τον σκοπό της διοργάνωσης της εορταγοράς, συνιστά πρόσθετο λόγο στήριξης της προσπάθειας από την τοπική κοινωνία.
Πιό απλά αξίζει να θυμόμαστε όλοι τις φετινές γιορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου από κάποια ή κάποιες από τις δημιουργίες των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς αποκτώντας τις με την συμμετοχή στην χριστουγεννιάτικη εορταγορά του συγκεκριμένου σχολείου.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]