Πολιτική

Παρούσα η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς στην δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα»

Με επιτυχία αναπτύχθηκε και φέτος από την Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) η εορταστική δραστηριότητα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα/Xmassmiles». Η ΟΝΝΕΔ συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για συλλόγους πολυτέκνων οικογενειών 40 νομών. Συνολικώς, η πανελλαδική πρωτοβουλία συγκέντρωσε 8.700 είδη ρουχισμού, 13.000 συσκευασίες τροφίμων, 1.050 συσκευασίες φαρμάκων και 1.110 παιχνίδια. Σε ενημερωτικό δελτίο της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς αναφέρονται και τα εξής:
«….Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς συμμετέσχε διοργανώνοντας δύο δραστηριότητες ώστε να συλλέξει αγαθά και από τους δύο δήμους του νομού μας. Έτσι βρεθήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων στην Αξιούπολη, στη πλατεία Ελευθερίας, και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού της 25ης Μαρτίου, στο Κιλκίς. Τις δύο αυτές ημέρες συλλέξαμε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια, τα οποία και παραδώσαμε στο σύλλογο πολυτέκνων νομού Κιλκίς.
Η συμμετοχή του κόσμου την φετινή χρονιά υπήξρε η μεγαλύτερη στα τέσσερα τελευταία χρόνια, που λαμβάνουν χώρα τα “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα”. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας και κυρίως τους μικρούς μας φίλους που με χαμόγελο ήρθαν στα τραπεζάκια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς και αφού πήραν ένα συμβολικό δωράκι από εμάς, προσέφεραν με την σειρά τους διάφορα αγαθά για τις πολύτεκνες οικογένειες. Δεσμευόμαστε ότι μέσω των κοινωνικών μας δράσεων θα συνεχίσουμε να στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης».

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων