Πολιτική

Στον συνδυασμό του Δ.Κυριακίδη εντάχθηκε ο Χρήστος Κουτρής

Στον συνδυασμό «Κιλκίς Μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη εντάχθηκε ο εκ των κορυφαίων αγροτοσυνδικαλιστικών στελεχών του νομού Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Η δημοτική ενότητα Μουριών πάει Μπροστά με ανθρώπους από την περιοχή που συναθροίζουν προτάσεις, ιδέες και δυνάμεις για να θεμελιώσουν προοπτικές ανάπτυξης στον τόπο τους με έμφαση στον αγροτουρισμό και στις υποδομές.

Ο Χρήστος Κουτρής, σημαίνων αθλητικός παράγοντας της περιοχής μας, υψώνει και το αυτοδιοικητικό του ανάστημα και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Μουριών με τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και το Δημήτρη Κυριακίδη. Για να πάμε το Κιλκίς και τα χωριά της δημοτικής ενότητας Μουριών πολλά βήματα μπροστά!

Ο Χρήστος Κουτρής γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Κατάγεται από το Σ.Σ. Μουριών. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του αποφοίτησε από τη Σχολή Καλαθοσφαίρισης της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού και είναι διπλωματούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης. Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο μπάσκετ ως αθλητής και αρχηγός της ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς. Έπαιξε μπάσκετ με τα χρώματα της ‘’Φλόγας’’ Αναλήψεως Θεσσαλονίκης αγωνιζόμενος στη γ’ εθνική κατηγορία, και στη συνέχεια στην Α’ ΕΚΑΣΘ Ραιδεστού και στον ‘’Αετό’’ Κιλκίς.

Στην τελευταία ομάδα υπήρξε και προπονητής της στις ακαδημίες μπάσκετ την περίοδο 2014 – 2015. Ασχολήθηκε παράλληλα και με κέντρα εστίασης. Αυτό το διάστημα είναι προπονητής στην ‘’ΚούΠα’’ Κιλκίς και υπεύθυνος για τη συνολική λειτουργία του αθλητικού συλλόγου. Μένει στο Κιλκίς με την οικογένειά του. Είναι έγγαμος με τη Σοφία Μάρκου και έχει δύο αγόρια τον Κωνσταντίνο 12 ετών και τον Ευάγγελο 2 ετών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα