Ειδήσεις Video

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Όλοι καμάρωναν και πλειοδοτούσαν σε εύσημα και φιλοφρονήσεις προς την «χρυσή» τριάδα κλασικού αθλητισμού του λυκείου Καμπάνη, κατά την διάρκεια της προς τιμήν τους εκδήλωσης της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την ουσιαστική, όμως, αναφορά στο μέγεθος και αξία των επιτυχιών τους την έκανε ο προπονητής τους, καθηγητής φυσικής αγωγής επί …ένα τέταρτο αιώνος στο ίδιο λύκειο Γιάννης Χρίστογλου, επιδεικνύοντας συγκριτικώς δημοσιεύματα με φωτογραφίες αφ’ ενός μεν συγχρόνου προπονητικού κέντρου, αφ’ ετέρου δε των …τρόπος του λέγειν αθλητικών εγκαταστάσεων, στις οποίες γυμνάζονται αυτά τα παιδιά.

«Φαντάζεσθε, πού θα έφταναν αυτά τα παιδιά αλλά και πόσα ακόμη θα βρίσκονταν στην θέση τους, αν είχαμε την δυνατότητα να τα γυμνάζουμε σε χώρο έστω αθλητικού κέντρου;» διερωτήθηκε μεγαλοφώνως ο παλαιός βαλκανιονίκης εφήβων στον ακοντισμό προσθέτοντας:

«Αντιλαμβάνεσθε τι σημαίνει να διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο ένα παιδί, που προπονείται σε χώρο σαν αυτόν, στον οποίο προπονούμαστε εμείς;».

Εμείς και όλοι ο πραγματικοί γνώστες και φίλοι του αθλητισμού όχι μόνο το φανταζόμεθα και το αντιλαμβανόμεθα, αλλά το έχουμε εμπεδώσει «από κούνια».

Το θέμα είναι να το φαντασθούν και να το αντιληφθούν οι αρμόδιοι της κεντρικής διοίκησης.

Με την ελπίδα ο παρών στην εκδήλωση βράβευσης υφυπουργός αθλητισμού να αποτελέσει «φορτικό» κομιστή του μηνύματος σ’ αυτούς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα