Κοινωνία

Νικήτρια πανελληνίου διαγωνισμού η τελειόφοιτος ΤΕΙ Κιλκίς Χ.Μέτσου

Κιλκισιώτικη «υπογραφή και σφραγίδα» φέρει φέτος ο ετήσιος πανελλήνιος διαγωνισμός σχεδίου μόδας της ελληνικής ομοσπονδίας γούνας (ΕΟΓ) γιά νέους σχεδιαστές.

Και τούτο διότι νικήτρια του εν λόγω διαγωνισμού ανεδείχθη η τελειόφοιτος του τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης Κιλκίς του ΤΕΙ Κ.Μακεδονίας Χριστίνα Μέτσου.

Φυσικά η επιτυχία περιποιεί τιμή όχι μόνο στην νέα και πολλά υποσχόμενη δημιουργό αλλά και στο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο σπουδάζει, καθώς επιβεβαιώνεται το ότι αυτό κερδίζει συνεχώς τα τελευταία χρόνια «πόντους» καταξίωσης, σε πείσμα των γνωστών προβλημάτων, που παρεμβάλλονται ως «εμπόδια» στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

Με αφορμή αυτήν την επιτυχία της Χριστίνας Μέτσου, της οποίας τα σχέδια θα μετατραπούν σε έτοιμα ενδύματα με πρώτη ύλη από γουνοφόρα δέρματα, προκειμένου αυτή να συμμετάσχει στην κορυφαία εκδήλωση REMIX της διεθνούς ομοσπονδίας γούνας (IFF), τον Μάρτιο του 2017, η ελληνική ομοσπονδία γούνας (ΕΟΓ) εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«…Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θα ήθελε να συγχαρεί την νικήτρια Χριστίνα Μέτσου, αλλά και όλους τους συμμετασχόντες στον διαγωνισμό για την προσπάθειά τους και εύχεται να συνεχίσουν να ασχολούνται με το προϊόν της γούνας.

Επίσης η ομοσπονδία ευχαριστεί όλες τις σχολές μόδας που παρότρυναν τους μαθητές τους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και πάντοτε θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]