Αθλητισμός

Η Δήμητρα Ζώτου βαλκανιονίκης νεανίδων

Την κορυφαία διάκριση της μέχρι στιγμής σταδιοδρομίας της σημείωσε η ρίπτρια Δήμητρα Ζώτου.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια του ΓΣ Μανδρών και στέλεχος της εθνικής ομάδας ανεδείχθη «χρυσή» βαλκανιονίκης νεανίδων στην σφυροβολία με 56,04μ.

Στους βαλκανικούς αγώνες, που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 4 και 5.7.15 στην ρουμανική πόλη Πιτέτσι, η Ζώτου έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία της, καθώς πλην της πρωτιάς στην σφυροβολία, κατέλαβε και την τέταρτη θέση στο «δεύτερο» αγωνισμά της, την δισκοβολία, με 42,43μ. αυξάνοντας έτσι την μεγάλη βαθμολογική προσφορά της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας.

Τόσο η διάκριση στην σφυροβολία όσο και η επιτυχία στην δισκοβολία προσλαμβάνουν πρόσθετη αξία, δεδομένης της ελλιπούς φετινής προετοιμασίας της Κιλκισιώτισσας πρωταθλήτριας εξ αιτίας τραυματισμών.

Επόμενος αντικειμενικός σκοπός της Δήμητρας είναι η διάκριση ή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 25 και 26.7.15, στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών, στο Μαρούσι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]