Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίχθηκε χθες η μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Κιλκίς.

Και τούτο, διότι, σύμφωνα με αναφορές της αρμόδιας περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, μόνον δύο δρομολόγια από το σύνολο συτών δεν πραγματοποιήθηκαν από τους μεταφορείς του νομού μας.

Μετά τις πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες από πλευράς του υπουργείου εσωτερικών, όπως μας ανέφεραν οι ίδιες πηγές, το 99% των μετακινήσεων παρέμειναν ως έχουν, δηλαδή πραγματοποιούνται με βάση την περυσινή σύμβαση.

Παράλληλα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες εκπαιδευτικές διευθύνσεις έως την προσεχή Παρασκευή το αργότερο θα έχουν καταγραφεί τα νέα δρομολόγια, όπως προκύπτουν με βάση τις ανάγκες μετακίνησης των μαθητών, και θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους μεταφορείς γιά την εκτέλεσή των.

Κάτι που σημαίνει, ότι από την προσεχή εβδομάδα θα έχει αντιμετωπισθεί πλήρως, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρυσι, το θέμα της μετακίνησης των μαθητών στον νομό μας με πόρους της περιφερειακής διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα