Χωρίς πρόβλημα

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Αμέσως μετά την επιβολή του μέτρου γιά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων, την σειρά σ’ αυτόν θα λάβουν, ως γνωστόν, οι εργαζόμενοι και στα νοσοκομεία.

Υπενθυίζεται, ότι στο νοσοκομείο του Κιλκίς εργάζονται συνολικώς 560 εργαζόμενοι και ότι ανεμβολίαστοι είναι συνολικώς οι εκατό εξ αυτών, με τους μισούς να προέρχονται από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Κάτι που σημαίνει, ότι ακόμη και αν αυτοί επιμείνουν στην “σκληρή” στάση τους, το νοσοκομείο δεν θα αντιμετωπίσει ουσιαστικό πρόβλημα σε επίπεδο νοσηλευτών, καθώς πρόκειται για ένα νοσηλευτικό ίδρυμα, που διαθέτει πληρότητα στο εν λόγω τομέα.

Βεβαίως, πολλοί είναι αυτοί, που εκτιμούν, ότι, μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο (βλ. απόφαση δικαστηρίου Κιλκίς περί αποδοχής της συνταγματικότητας του μέτρου ως υποχρεωτικού), πιθανόν αυτός ο αριθμός να μειωθεί έως τα μέσα του Σεπτέμβρη, οπότε και θα αρχίσει η εφαρμογή του.

Ίδωμεν.

Περισσότερα

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα