Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Χωρίς νερό και νιπτήρες

Ωραία, εγκανιάσθηκε «μετά φανών και λαμπάδων» η τρίτη πτέρυγα του νοσοκομείου Κιλκίς, και αυτό είναι ένα καλό νέο γιά τον τόπο.
Μόνο που οι «φωστήρες» μελετητές προέβλεψαν τα πάντα γι’ αυτήν, ακόμη και γιά εξοπλισμό που… δεν υπάρχει σε άλλο μέρος της χώρας, εκτός από μία «λεπτομέρεια»: Την τοποθέτηση… νιπτήρων σε νευραλγικούς χώρους, όπως αυτόν της χειρουργικής κλινικής!

Και επειδή ουδαμού της Γης λειτουργεί χειρουργείο χωρίς νερό και νιπήρα, φαίνεται ότι οι προαναφερθέντες διεκδικούν κατ’ αυτόν τον τρόπο… παγκόσμια πρωτοτυπία!

Μόνο που τέτοιες «πρωτοτυπίες» δεν είναι ό,τι καλύτερο γιά χώρους σαν τα χειρουργεία!
Κατά μείζονα λόγο από την στιγμή που τέτοιοι χώροι έχουν κοστίσει… μία περιουσία στον κάθε πολίτη της χώρας, και γιά να γίνουν και γιά να είναι πλήρως λειτουργικοί.

Φαίνεται, ότι οι χώροι των χειρουργείων της εγκαινιασθείσας τρίτης πτέρυγας του νοσοκομείου Κιλκίς «ζήλεψαν» το… ανάκτορο των Βερσαλλιών!
Εκείνο το αρχιτεκτονικό «αριστούργημα» των Παρισίων με το αμύθητο κατασκευαστικό κόστος και την ανείπωτη χλιδή, που όταν αποπερατώθηκε και εγκαινιάσθηκε οι πάντες διαπίστωσαν, ότι του έλειπαν… τα αφοδευτήρια ή, επί το γαλλικώτερον… τουαλέτες!

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα