Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Χωρίς μεταγωγικά οχήματα»

Από την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς (ΕΑΣΥΝΚ) ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Καθημερινό φαινόμενο η προσαγωγή στην Ειδομένη ομάδων αλλοδαπών που προσπαθούν να μεταβούν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ηγεσία μας όμως εξακολουθεί να κωφεύει στις εκκλήσεις μας για ενίσχυση με κατάλληλα οχήματα.

Ελλείψει μεταγωγικών οχημάτων στην Δ.Α Κιλκίς,μαντέψτε πως προσήχθησαν στο ΤΣΦ Παιονίας στην Ειδομένη από το Πολύκαστρο δηλαδή απόσταση 20 χιλιομέτρων,29 αλλοδαποί και Έλληνες από τους οποίους 19 συνεληφθησαν για παραβασεις νόου περί αλλοδαπών, ενώ οι υπόλοιποι 10 προωθήθηκαν στην ενδοχώρα….. Όχι πάντως με ειδικά διαμορφωμένα μεταγωγικά!

Όλοι οι αλλοδαποί εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Κιλκίς και από την ομάδα ΔΙΑΣ του ΑΤ Παιονίας στο Πολύκαστρο, με σκοπό να μεταβούν μέσω Σκοπίων σε χώρες της Ευρώπης».

Περισσότερα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

Δείτε ακόμα