Γενικά

Δεν εκπροσωπήθηκε …. η κυβέρνηση στον εορτασμό για την επέτειο του ΟΧΙ!

Εν τέλει, το «μυστήριο», όταν αφορά στο πρόσωπο, το οποίο θα εκπροσωπούσε την κυβέρνηση τις εκδηλώσεις του επισήμου εορτασμού της 76ης επετείου του ΟΧΙ στο Κιλκίς, λύθηκε… ανήμερα του εορτασμού, την Παρασκευή 28-10-16.

Τέτοιο πρόσωπο… δεν υπήρξε, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι «ιθύνοντες νόες» στην κεντρική διοίκηση έκριναν ότι… δεν είναι απαραίτητη η κυβερνητική εκπροσώπηση στον εορτασμό του Κιλκίς!

Είναι η πρώτη φορά αν όχι στα χρονικά του Κιλκίς τουλάχιστον εδώ και… πολλές δεκαετίες, που είτε δεν έρχεται σε εκδηλώσεις επισήμου εορτασμού στην πρωτεούουσα του νομού εκπρόσωπου της κυβέρνησης είτε δεν ορίζεται από αυτήν ως τέτοιος κάποιο στέλεχος τοπικού φορέα της κεντρικής διοίκησης.
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ
Το γεγονός προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην κοινή γνώμη του Κιλκίς, ενώ σχολιάσθηκε δεόντως και από το πλήθος των πολιτών που τίμησε την μεγάλη επέτειο, με την προσέλευσή του σε όλες τις εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα την καθιερωμένη παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στον χώρο προ της λέσχης αξιωματικών φρουράς Κιλκίς.

Κατά την διάρκειά της σημειώθηκε και ένα ασυνήθιστο περιστατικό, όταν, μετά την ολοκλήρωση της διέλευσης των πολιτικών τμημάτων και εν αναμονή της αντιστοίχου των στρατιωτικών, γνωστός συντοπίτης από χωριό κοντά στο Κιλκίς, πλησιάσε στην εξέδρα των «επισήμων» τους βουλευτές Θόδωρο Παραστατίδη και Γιώργο Γεωργαντά και τους… «έσυρε τα εξ αμάξης», σε μία «μετωπική» φραστική επίθεση.

Το περιστατικό έληξε με παρέμβαση οργάνων της τάξης, που απομάκρυναν τον συγκεκριμένο συμπολίτη, ωστόσο σχολιάσθηκε και αυτό ευρύτατα από όσους έγινε αντιληπτό.

Κατά τα λοιπά, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την προσήκουσα μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα, ενώ χάρη και στην πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, προσήλκυσαν αρκετό κόσμο, που περιέβαλε με το ζεστό χειροκρότημα της επιδοκιμασίας άλλα τα τμήματα της μαθητιώσας νεολαίας, των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων και της στρατιωτικής δύναμης, που έλαβαν μέρος στην παρέλαση.

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα

Νέοι… ούτε για δείγμα!

Μνημόσυνο σε χωριό του νομού, με τον εφημέριο ιερέα να συνοδεύεται στην τελετή από δύο ηλικιωμένους… άνω των 80! Νέοι […]