Γενικά

Χωρίς αρνητική ταυτοποίηση στον κορωνοϊό τελικά τα δείγματα στην Γοργόπη

Aνατροπή δεδομένων έχουμε σε σχέση με την εξέταση δειγμάτων από κατοίκους της Γοργόπης τα οποία σύμφωνα με τις προ ολίγων ημερών πληροφορίες από πλευράς ιατρικού στελέχους του νοσοκομείου ήταν άπαντα αρνητικά στον κορωνοϊό.

Μία πληροφορία η οποία αποδείχθηκε εν τέλει εσφαλμένη, καθώς όπως έγινε γνωστόν την Δευτέρα μετ΄από σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός κατοίκου της και τις μετέπειτα έρευνες τα εν λόγω δείγματα δεν είχαν ελεγχθεί από πλευράς του ΕΟΔΥ, καθώς ουδείς από όσους ιχνηλατήθηκαν μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στην περιοχή παρουσίασε συμπτώματα, όπως προϋποθέτει για την διενέργεια των εξετάσεων το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Οι νέες εξελίξεις όπως ήταν αναμενόμενο έχουν προκαλέσει εκ νέου αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, η οποία είχε αναθαρρήσει μετά την εξέταση και τα υποτιθέμενα αρνητικά αποτελέσματα της και πλέον θα πρέπει να εισέλθει ξανά σε μία φάση αυστηρή στάση αυτοπροστασίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]