Αθλητισμός

Χωρίς άγχος ο Εθνικός απέναντι στην Καβάλα

Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής ημέρας και πρώτης του δευτέρου γύρου συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.
Ο εκπρόσωπος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου σ’ αυτό Εθνικός Ν.Αγιονερίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καβάλα, που «μοιράζεται» την κορυφή της κατάταξης με τον Πανσερραϊκό.

Προερχόμενη από την θριαμβευτική επικράτησή της επί της αντίστοιχης του Εβρου Σουφλίου και με το ηθικό στα ύψη, η ομάδα του Κιλκίς «εκστρατεύει» εκεί με αντικειμενικό σκοπό την συνέχηση των αξιόλογων εμφανίσεών της, ώστε, εφ’ όσον το επιτρέψουν και οι περιστάσεις, να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.
Στα υπέρ της το ότι θα αγωνισθεί χωρίς άγχος, το οποίο αναμένεται να έχει γηπεδούχος, που θέλει πάση θυσία την νίκη, ώστε να παραμείνει στην κορυφή.

Όσον αφορά στην σύνθεση, ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στεφανίδη και Μήτσικα, ωστόσο έχει πολλές επιλογές ως προς το τελικό σχήμα, καθώς όλοι ανεξαιρέτως οι υπόλοιποι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι».

«Στην Καβάλα δεν πάμε …ταξιδάκι αναψυχής», δήλωσε χαρακτηριστικώς ο κ. Τραϊανόπουλος, εκφράζοντας το πνεύμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.
Η σημερινή συνάντηση του εθνικού σταδίου Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]