Πολιτισμός

Χορεύουμε και τραγουδάμε στο Στέκι της Τέχνης Κιλκίς

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό σας περιμένει ένα δροσερό, καλοκαιρινό, κεφάτο dancing party με τραγούδια sixties, seventies και eighties με Dj έναν από τους πρώτους ραδιοπειρατές της Αθήνας, τον Όμηρο Κοντό.

Μια μουσική βόλτα στη χρυσή Δεκαετία του ’60 αλλά και του ’70 και ΄80, με τραγούδια που εξέφρασαν τους νέους της εποχής, που τα χιλιοχόρεψαν με βερμούτ και μαρτίνι, σε εποχές με μονοκατοικίες, αλάνες, αυλές και τζουκ μποξ.

Ελάτε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να πούμε τον πρώτο αποχαιρετισμό στο καλοκαίρι με ελληνικά και ξένα τραγούδια που σημάδεψαν την εποχή τους.

Πάσα ενδυμασία φέρουμε το στίγμα της εποχής γίνεται δεκτή.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 στις 8.30 το βράδυ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό ελάτε σε ένα μοναδικό dancing party που ετοιμάζουμε για εσάς.

Κρύα μπυρίτσα, κρασάκι, αναψυκτικά, νεράκια και πολλά σνακ διαθέτει το ανανεωμένο κυλικείο στο Στέκι μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]