Αθλητισμός

Ξεκίνησε ο χειροσφαιρικός ΓΑΣ Κιλκίς γιά την νέα περίοδο

Την προετοιμασία της γιά την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε σήμερα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, που, ως γνωστόν, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας.

09022017434

Υπό την επίβλεψη και με την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Λαζαρίδη, η σημερινή πρώτη προπόνηση διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Κιλκίς στις 6 το απόγευμα.

Εν όψει του πρωταθλήματος της νέας περιόδου ο ΓΑΣΚ ενισχύθηκε ….«εκ των ενόντων» καθώς επανεντάχθηκαν στην δύναμή του «δικά του παιδιά», που διακρίθηκαν τις προηγούμενες χρονιές σε άλλες ομάδες, και συγκεκριμένα:

-Ο Βασίλης Τοκατζόγλου από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, ύστερα απο τέσσερα χρόνια

-Ο Αλέξης Δούγιας απο τον Αέροπο Εδέσσης (αγωνίσθηκε και στην ΑΕΚ Αθηνών), ύστερα από δύο χρόνια

-Οι Μάριος Ραζακιάς, Χρήστος Καραβασίλης και Μανόλης Στρίκος, ύστερα από μία περίοδο.

Η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας εν όψει της ενάρξεως της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23.8.17 στο νέο κλειστό γυμναστήριο.

Στους παίκτες μιλησαν ο προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης, με έμφαση στην αγωνιστική «φιλοσοφία», και ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λαπατίνας, με αναφορά στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Οσον αφορά στους φετινούς στόχους, αυτοί, όπως δήλωσαν αμφότεροι, συνοψίζονται στο να παρουσιάζει η ομάδα σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό της, επιδιώκοντας την νίκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]