Γενικά

Ύστερα από αρκετή καθυστέρηση ξεκίνησε το ΙΕΚ Παιονίας

Παρά τις δυσκολίες και την αργοπορία, που σημειώθηκε, ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες η λειτουργία του δημοσίου ΙΕΚ Παιονίας, στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου Παιονίας.

Βεβαίως, η περίοδος των προβλημάτων έχει επιφέρει και απώλειες, καθώς λειτουργεί στην παρούσα φάση μόνο με το ένα από το τρία τμήματα, που έχουν εγκριθεί, αυτό της οινολογίας.

Όπως δήλωσε ο νέος του διευθυντής Αθανάσιος Καμέσης στο τμήμα έχουν ξεκινήσει να φοιτούν ένδεκα σπουδαστές, όμως με βάση νέες εγγραφές που είναι σε εξέλιξη, το τμήμα φιλοδοξεί συντόμως να απαιτήσει δεκαπέντε σπουδαστές.

Όπως τόνισε, η λειτουργία του ΙΕΚ στην ολοκληρωμένη μορφή του θα ξεκινήσει από την προσεχή εκπαιδευτική περίοδο, τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]