Νέο ξεκίνημα …από το μηδέν στο Μ.Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου

Αθλητισμός /

Οι τέσσερις διοικητικοί στυλοβάτες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Βαφειοχωρίου είναι τρεις μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Νίκου Καραβαλάκη ότι δεν επιθυμεί την ενασχόληση με τα κοινά, προτιμώντας να ξεκουραστεί γιά έναν χρόνο.
Ο πρόεδρος Ευριπίδης Μπούρας και οι συνεργάτες του Χρήστος Δροσαλάκης και Αγγελος Αρκούδας καλούνται να αλλάξουν την σελίδα ξεκινώντας από μηδενική βάση την προσπάθειά τους.
Από τους 24 παίκτες που ανέδειξαν την ομάδα κυπελλούχο 2013-14 ίσως και να είναι μετρημένοι …στα δάκτυλα τους ενός χεριού αυτοί που θα συνεχίσουν και την νέα χρονιά. Στον μακρύ κατάλογο προς αποχώρησιν υποψήφιοι είναι οι Νίκος Ζάικος, Δημήτρης Ευθυμιάδης, Σωκράτης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Κέλτσος, Τηλέμαχος Παπαδόπουλος, Αλέξης Αλεξανδρίδης, Αουρέλ Κόλα, Φώτης Κόλα, Νίκος Κυπαρίσσης, Νίκος Ηλιάδης, Αιμίλιος Ζώρας, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ρωμανίδης, Λευτέρης Κουρουγιαννίδης, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Πέτρος Ζάικος, Μίλτος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Κωτάκης, Μάκης Γρηγοράκης, Κώστας Παυλίδης, Κώστας Βασιλειάδης, Τηλέμαχος Αναστασιάδης, Μίμης Μαλαμίδης, Γιώργος Δροσαλάκης.

Περισσότερα

Ο Χατζηασλανίδης γιά δεύτερη φορά ( όπως και στο Χανιώτη) λύτρωσε τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα με εύστοχο […]

Δείτε ακόμα