Αθλητισμός

Ξεκινά την προετοιμασία της η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα

Την Δευτέρα 21.8.17 στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής Ηλίας Χονδρόπουλος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδος, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο αξιοποιώντας το έμψυχο δυναμικό που υπάρχει.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας, διάρκειας περίπου ενός μηνός, εκτός από την εκγύμναση και ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών θα περιλαμβάνει και αρκετές φιλικές αναμετρήσεις με σκοπό την καλύτερη εικόνα της ομάδας στην προσεχή αγωνιστική περίοδο όπου θα συμμετάσχει, εκτός απροόπτου, στη Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Πρώτη μετεγγραφική κίνηση για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα η απόκτηση του έμπειρου Γιώργου Γιαννακίδη από τον Απόλλων Μαυρονερίου με την διοίκηση να καταβάλει προσπάθειες και για περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα