Κοινωνία

Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα στα μέλη του ΚΑΠΗ Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα μέλη του ΚΑΠΗ μοίρασε σήμερα ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και η πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού στο Ιατρείο του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας.

Καλοδιάθετοι και σαφέστατα ικανοποιημένοι με την ευγενική χειρονομία δήμου και ΚΔΕΚ οι ηλικιωμένοι παρέλαβαν τα δώρα τους, θήκες για μαξιλάρια και κάλτσες για τη διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων τα οποία προμηθεύθηκε η ΚΔΕΚ σε συμβολική τιμή από το εργαστήρι υφαντικής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς.

Ο δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία στις οικογένειές τους και η νέα χρονιά που έρχεται να είναι η απαρχή για την επαναφορά στην κανονικότητα και λαμπρή αφετηρία δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Ο δήμος Κιλκίς ευχαριστεί τη Διεύθυνση και τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που εργάστηκαν με πυρετώδεις ρυθμούς στο εργαστήρι υφαντικής για την ολοκλήρωση των τριακοσίων χειροποίητων δώρων τα οποία και θα διατεθούν σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα