Β.Χατζηαποστόλου:«Η ΕΠΟ να σταματήσει διώξεις και bullying»

Αθλητισμός /

Αναμενόμενη ένταση στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αλλά και ομιλίες που τσακίζουν κόκαλα για την άπραγη Ομοσπονδία, η οποία κάνει πως δεν βλέπει την καταστροφή του ποδοσφαίρου.

Χείμαρος ήταν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου: «Όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη παρακολουθεί με δέος τα όσα συμβαίνουν. Εκείνοι που κωφεύουν είναι η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ που δεν παίρνουν θέση! Τα πειθαρχικά όργανα δεν αντικαταστάθηκαν. Έχουμε δύο ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς οι οποίοι επιλεκτικά καλούν σε απολογία. Εμένα με τιμώρησαν με πρόστιμο επειδή είπα ότι κάποια μέλη της ΕΠΟ κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί; Επειδή δεν αρέσω στο σύστημα; Κάποιοι επηρεάζουν τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και κάνουν επιλεκτικές κλήσεις.

Γιώργο Γκιρτζίκη, πρέπει να σταματήσεις το bullying, τις διώξεις, τον εκφοβισμό, την εκβίαση και την έμμεση δωροληψία! Μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα, αν δεν είστε αγκιστρωμένοι εκεί που ήταν οι προηγούμενοι. Αντισταθείτε! Το ποδόσφαιρο έχει εξευτελιστεί, είτε το παραδέχεστε είτε όχι»!

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παναγιωτίδης, ανέφερε: ««Υπάρχει νέος αθλητικός νόμος και δεν έχετε εναρμονιστεί. Πότε θα το κάνετε; Στον πειθαρχικό κώδικα είναι δική σας πατέντα η διάταξη για τα χειραγωγημένα και τους τρεις ποδοσφαιριστές», ενώ ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόνισε: «Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα από το 2011. Είδαμε τα πακιστανικά και τα κινέζικα τηλέφωνα, στα οποία ακούγονται απίθανα πράγματα και δεν έχει παραιτηθεί κανείς! Διαπράττονται κακουργήματα και προσποιούνται κάποιοι ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ατελείωτο το κατάντημα στη λειτουργία της ΕΠΟ και των επιτροπών της. Επιλεκτική ευαισθησία από του ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Οι αθλητικοί δικαστές πρέπει να συνεδριάζουν εκτός ΕΠO».

Ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ πέρασε εντέλει με 134 ναι, 14 όχι και 9 παρών.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]