Χωρίς «κολώνες» και «δοκάρια», και τα πολιτικά «οικοδομήματα» καταρρέουν

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Tην επιλογή του να πολιτευθεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του δημάρχου Παιονίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη δημοσιοποίησε εσχάτως ο πρόεδρος της κοινότητας Ποντοηρακλείας Χαράλαμπος Παυλίδης.

Μία πολιτική κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα τεκταινόμενα της αυτοδιοίκησης, στον βόρειο τομέα της δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου.

Όχι μόνον διότι η εν λόγω κοινότητα είναι η πολυπληθέστερη στην περιοχή, αλλά και για δύο ακόμη λόγους με πολιτικό περιεχόμενο και ενδιαφέρον.

Ο πρώτος με το γεγονός, ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε συμπορευθεί με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστο Γκουντενούδη και ό δεύτερος, ότι ο κ. Παυλίδης είναι στενός πολιτικός συνεργάτης και κουμπάρος του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας και πρώτο σε σταυρούς στον συνδυασμό του σε όλο τον δήμο Λάζαρου Ευθυμιάδη.

Κάτι που σημαίνει, ότι θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα και την προσχώρηση του κουμπάρου στον ίδιο συνδυασμό, καθώς η πολιτική τους διαδρομή ήταν πάντοτε κοινή.

Άλλωστε, εδώ και αρκετό διάστημα οι σχέσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Πολυκάστρου και από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Παιονίας με τον κ. Γκουντενούδη είχαν διαρραγεί πλήρως.

Σε κάθε περίπτωση τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον πρώην δήμαρχο Παιονίας που αναζητεί να “οικοδομήσει” μία “Νέα Ισχυρή Παιονία”, αλλά χωρίς την πιο βασική της… “κολώνα” στην οποία συντρέχει ένα από τα πιο βασικά… «δοκάρια του… οικοδομήματος»!

Περισσότερα

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]