Αθλητισμός

Το καλό το «φύλαγε» γιά… το τέλος ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Γράφει ο Κώστας Ίντος

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης… «χτύπησε σαν κόμπρα» στο 88΄, και με πλασέ του Σάββα Χατζηασλανίδη πανηγύρισε το δεύτερο φετινό «διπλό», μετά την Ελασσόνα, και την συνολικώς τέταρτη νίκη, με ανέπαφη εστία γιά τρίτη φορά.

Ο 28χρονος επιθετικός «ξαναβρήκε δίχτυα» μετά από έξι εβδομάδες και διαμόρφωσε το υπερπολύτιμο 1-0 στο γήπεδο Ν. Τρίγλιας επί του «γηπεδούχου» ΑΟ Χανιώτη.

Ο ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος του νομού Χαλκιδικής είχε κατοχή μπάλλας και την μεγάλη ευκαιρία του 35΄, με το κάθετο δοκάρι απ΄λο πλασέ του Στράτου Φούσκα.

Με έξυπνη τακτική και παλληκαρίσια εμφάνιση η ομάδα των Βασίλη Παμπορίδη και του Κώστα Ιωαννίδη αποκόμισε το βαθμολογικό κέρδος, που προσδοκούσε, και απέχει τρεις βαθμούς από τις θέσεις παραμονής.

Ιδιαιτέρως κομβικά τα δύο προσεχή παιχνίδια στο γήπεδο Κρηστώνης, στον «επίλογο» του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό Βόλου και στην «πρώτη» του δευτέρου με τον Μακεδονικό Φούφα Κοζάνης.

Μετεγγραφικά

Τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα ο επιθετικός από την Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, Θωμάς Μέτκαρης.

Αποχώρησαν, ο Νίκος Μπελίτσας γιά τον Αλέξανδρο Κιλκίς και ο Γιώργος Ιωαννίδης (Σαντάνα) για τον ιστορικό Κιλκισιακό.

Η σύνθεση:

Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Θ. Ιωαννίδης, Καλλίας (75΄Μέτκαρης), Μαυροκεφαλίδης, Ευθυμιάδης, Μωυσιάδης, Κόλα (83΄Κυρανάς), Χατζηασλανίδης, Κυριακίδης (83΄Παπαδόπουλος), Τσολακίδης (75΄Ρωμανίδης).

Τα πλήρη αποτελέσματα

Ολυμπιακός Βόλ.-Φούφας 1-0

Πιερικός-Αγγελοχώρι 0-1

Χανιώτης – ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 0-1

Κοζάνη-Ελασσόνα 0-0

Καστοριά-ΑΕΠ Κοζάνης 2-0

Νέο Κεραμίδι-Εδεσσαϊκός 1-2

Αγιά-Σβορώνος 0-1

Περισσότερα
Δείτε ακόμα