Αθλητισμός

Έχασε ο ΓΑΣΚ στην ΧΑΝΘ αγώνα και διαφορά τερμάτων

Σε «κατήφορο» χωρίς ….«φρένο» συνεχίζει να κινείται εξ αιτίας των επιπτώσεων των οξύτατων διοικητικών προβλημάτων η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς.
Ετσι, την Τετάρτη 11.2.15, δύο εικοσιτετράωρα πριν τις αναμετρήσεις της στο Κιλκίς με την ισραηλινή Ραμάν Γκαν γιά το πανευρωπαϊκό κύπελλο Διεκδίκησης («Τσάλλεντζ Καπ»), υπέστη οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από την αντίστοιχη της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης με 29-23.
Οδυνηρή, διότι αφ’ ενός μεν την «καθήλωσε» μόνη στην προτελευταία θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας, αφ’ ετέρου δε της στέρησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την νικήτρια, καθώς αυτή υπερκάλυψε την διαφορά τερμάτων από την ήττα της στον αγώνα του πρώτου γύρου, στο Κιλκίς (28-28).

Και σ’ αυτήν την συνάντηση επανελήφθη η «εικόνα» που παρουσιάζει τελευταίως ο ΓΑΣΚ: Καλό ξεκίνημα με ενδείξεις δυνατοτήτων νίης, «κοιλιά» μετά το πρώτο 15λεπτο, μετριότητα στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρονίου, «βραχυκύκλωμα» στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης και άνοδος απόδοσης στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, αρκετή απλώς γιά τον περιορισμό της έκτασης της ήττας.
Μάλιστα, σ’ αυτόν τον αγώνα η αγωνιστική «αφύπνιση» ήλθε λιγότερο από δέκα λεπτά πριν την λήξη της συνάντησης, με συνέπεια το κιλκισιώτικο συγκρότημα να μην προλάβει να «κατεβάσει» την διαφορά είτε στα τέσσερα τέρματα, που θα του έδιναν πλεονέκτημα σε περίπτωση μονής ισοβαθμίας με το θεσσαλονικιώτικο, είτε στα πέντε, που θα οδηγούσε σε μεταξύ τους κατατακτήριο αγώνα.
Ετσι, τώρα υποχρεώνεται να «τα δώσει όλα» αφ’ ενός μεν γιά μία σημαντική πρόκριση στους «8» του πανευρωπαϊκού «Τσάλλεντζ Καπ» που κοντά στα άλλα θα της δώσει κάποια οικονομική «ανάσα», αφ’ ετέρου δε γιά αγωνιστική και ψυχολογική ανασύνταξη, με σκοπό την βαθμολογική ανάκαμψη.

Η σύνθεση:
Κοτανίδης (Τριανταφύλλου), Γρηγοριάδης 5, Τάσεφσκι 4, Δημάκης 10, Μέγκας, Σισμανίδης, Δεληγιάννης, Δούγιας 4, Α.Παπαδόπουλος, Σαλαβασίδης, Μπαλάσκας, Γιαβασίδης, Μαυρόπουλος, Χαλκίδης.

-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:

Σάββατο 21.2.15, 18.00, ΓΑΣ Κιλκίς-ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]