Αθλητισμός

“Ξανάσμιξαν” οι “δρόμοι” Α.Ε.Πολυκάστρου και Γιώργου Ιωαννίδη

Σε μιά σημαντική μεταγγραφή προχώρησε η ΑΕ Πολυκάστρου, με την απόκτηση του Γιώργου Ιωαννίδη.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΠ
Ο 29χρονος δεξιός ακραίος επιθετικός είχε ξεκινήσει από την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, από την οποία εντάχθηκε στην ΑΕΠ όταν αυτή αγωνιζόταν στηκ γ΄εθνική.

Εν συνεχεία σταδιοδρόμησε στην γ΄εθνική κατηγορία με την ομάδα της Κοζάνης, την Θύελλα Φιλώτα και τον Εορδαικό, από τον οποίο και μετενεγράφη στην ΑΕΠ, με την επάνοδο του να συμπιπτει με την φιλοδοξία της ομάδας του νομού Κιλκίς να επανέλθει στην δ΄εθνική κατηγορία.

Η μεταγγραφή ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 31.7.17, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συγκέντρωση παικτών και παραγόντων στο δεύτερο βοηθητικό γήπεδο, ακριβώς δίπλα στο δημοτικό στάδιο, η οποία σηματοδότησε την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Οι διοικούντες συνεχίζουν τις επαφές τους και με άλλους παίχτες, προκειμένου να καλυθφούν πλήρως οι ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό, κάτι που θα γίνει με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και τριών-τεσσάρων παικτών παιδιάς για όλες τις γραμμές της ομάδας.

Ο “Κολιός” μέγας χορηγός

Εν τω μεταξύ από την ΑΕΠ ανακοινώθηκε, ότι μέγας χορηγός της ομάδας θα είναι φέτος η εδρεύουσα στο Λιμνότοπο φημισμένη βιομηχανία γαλακτομικών και τυροκομικών προιόντων “Κολιός”.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]