Αθλητισμός

Χρυσός στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων στίβου ο Κ. Χαμουρούδης

Με μια ακόμη θριαμβευτική εμφάνιση για τον βετεράνο πρωταθλητή στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς ολοκληρώθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου οι 27οι αγώνες στίβου βετεράνων αθλητών στο στάδιο Μπεορέ στην πόλη της Σράρα Ζαγορά στην Βουλγαρία.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με απόλυτη οργανωτική επιτυχία οι αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Βαλκανικές χώρες αγωνίστηκαν μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε.

Ο πρωταθλητής μας Κώστας Χαμουρούδης συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά με την ελληνική αποστολή, τιμώντας με την παρουσία του, το αθλητικό του ήθος και τις επιδόσεις του, στην μεγάλη αυτή Βαλκανική αθλητική διοργάνωση στίβου το ελληνικό εθνόσημο , κατακτώντας ένα χρυσό και τρία αργυρά μετάλλια στα αγωνίσματα που έλαβε μέρος.

Ο Χαμουρούδης στην κατηγορία Μ55 ήταν 1ος στον ακοντισμό με 41,37 μ , και 2ος στο άλμα σε ύψος με 1,43 μ , στο άλμα επί κοντό με 1,80 μ και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ με 53”52.

Πριν το βαλκανικό πρωτάθλημα ο πρωταθλητής μας έλαβε μέρος στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων (δέκαθλο , πένταθλο ανδρών ) που διοργανώθηκε στις 26-27 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό ΣΕΓΑΣ κατακτώντας και εκεί το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Μ55.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]