Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Α.Γιαννακίδης στο κύπελλο βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου

Στο κύπελλο Ελλάδος βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου συμμετέσχε το «Kinesis Fight Club». Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 10.4.16 στο κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας με διοργανωτή τον Νίκο Γούγουλα εκπρόσωπο της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας ζίου-ζίτσου Βορείου Ελλάδος.

Το «Kinesis Fight Club» εκπροσώπησε ο εκπαιδευτής Αντώνης Γιαννακίδης, που αγωνίζεται με την «Gougoulas Team» και συμμετέσχε γιά πρώτη φορά στο βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου.
Η παρουσία του υπήρξε επιτυχής και κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλι.
Συνοδός του ήταν ο εκπαιδευτής Χρήστος Τσιτσικάος.

Το βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου είναι από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες πολεμικές τέχνες στον κόσμο.
Είναι κλάδος άθλησης της επίσημης αναγνωρισμένης ομοσπονδίας ζίου-ζίτσου από την γενική γραμματεία αθλητισμού.

Πλέον έχει ενταχθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του «Kinesis Fight Club» παράλληλα με τα κυόκουσιν καράτε, κικ μπόξιν και μουάι τάι.
Η επόμενη συμμετοχή του «Kinesis Fight Club» ειναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κυόκουσιν καράτε στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]